Wat is Access Conciousness®?

Access Consciousness is de verzamelnaam voor een groot aantal behandelingen en lichaamsprocessen die je helpen om ballast af te werpen en de balans te herstellen. Access Conciousness heeft veel heel veel behandelingen en tools om “mensen in staat te stellen te weten dat ze weten”.
Elke behandeling heeft een andere uitwerking. Zo is er onder meer een lichaamsproces dat het immuunsysteem versterkt (MTVSS), een lichaamsproces dat afrekent met trauma en stress (TSS) en een behandeling die je hele lichaam een verjongingskuurtje geeft (Energetic Facelift). Alle processen zijn erop gericht het bewustzijn te vergroten, blokkades op te ruimen en rust en ruimte te creëren in lichaam en geest.
De meest populaire behandeling is Access Bars. Deze behandeling wordt over de hele wereld toegepast en laat hele bijzondere resultaten zien. Door middel van een zachte aanraking op het hoofd is het mogelijk om in korte tijd een diepe ontspanning teweeg te brengen. Terwijl jij ontspannen op de behandeltafel ligt, worden oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen opgeruimd en daardoor ontstaat ruimte. Ruimte die je kunt gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je van droomt.
Mensen die een Access Bars class hebben gevolgd, voelen zich bevrijd en maken daarna vaak een enorme sprong in hun ontwikkeling.  Alles in je leven gaat makkelijker. Niet voor niets is de lijfspreuk van Access Consciousness: All of life comes to me with Ease, Joy and Glory.

Om heerlijk te ontspannen, ontstressen en je oude overtuigingen en blokkades te laten varen, kan je bij mij een Acces BARS® , Body Proces of Energetische Facelift sessie boeken.

Je kunt ook een 1 daagse class volgen zodat je BARS kunt laten runnen bij jezelf en het kunt toepassen op anderen.

Wat is Access BARS®?

De Bars® is een methode van Access Consciousness waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van punten op het hoofd. De BARS® omvat 32 punten op je hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook. Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer. Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer. Eigenlijk is dit ook wat de Bars® doen. Alles wat je niet meer dient wordt verwijderd. Tijdens een Access Bars® behandeling, gaan de energetische banen weer stromen en kunnen blokkades en de daarbij horende vastzittende energie ontladen. Door de energie stroming weer in balans te brengen, krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangt.

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc.

Wat doen de Bars®:

– Haalt stress weg;

– Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;

– Meer gemak in ieder gebied van je leven;

– Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;

– Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;

– Betere relaties met anderen en jezelf;

– Verbetert je geldsituatie;

– Verbetert je gezondheid.

Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter. Daarnaast mag er ook vaak veel veranderen op het gebied van je gedachten en gedrag. Voor wat betreft de Bars®: In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven.

Laat je Bars® eens nalopen (runnen) en ervaar de rust die dit geeft.

In een Bars® class leer je om zelf een Bars® sessie te geven. In de 1-daagse training mag je loslaten, ontvangen, ontspannen, energetisch opruimen van blokkades, beperkingen en overtuigingen en kun je vele stappen maken in je ontwikkeling. 
Wees voorbereid op een andere denkwijze waarin je met alle tools die je ontvangt met gemak en plezier alles kunt creëren wat je hartje begeert. Gewoon door heerlijk op een massagebank, met kleding aan, te liggen. Door met een met lichte vingerzetting vingers op verschillende posities op het hoofd te plaatsen mag er veel gebeuren. Het is als het resetten van je harde schijf op je computer maar dan bij je eigen harde schijf. Hoe mooi is dat?

Een 1-daagse opleiding om dit te leren betekent:
2x een Bars behandeling geven
2x een Bars Behandeling ontvangen
Achtergrond informatie van Acces Conciousness leren
Diverse tools om in je dagelijkse leven toe te passen
Een handleiding en een certificaat 

Er zijn veel voordelen aan het volgen van een Bars® class. Je mag aan anderen de Bars® gaan geven, zodat zij ook meer rust en ruimte kunnen gaan ervaren. Je gebruikt de Bars® voor jezelf om elk gewenst gebied van je leven te veranderen. Je kan meer geld verdienen omdat je als Bars® practitioner geld kan vragen voor een Bars® behandeling. Weghalen van dat wat beperkingen in je leven creëert, zonder te weten hoe dit werkt of erin te hoeven geloven. Je ervaart meer gemak met elk aspect van je leven (geldstromen, relaties, gezin, werk) En je brengt meer bewustzijn in de wereld. Hoe mooi is dat?

Het effect van Access Bars op de hersenen

Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt.

In onderstaand filmpje is duidelijk zichtbaar dat de hersenen van de persoon voor de Bars sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen.

Dr. Jeffrey Fannin is zichtbaar verbaasd over de snelle en accurate werking van de Barsmethode en heeft het ook zelf aan den lijve ondervonden. Zijn neurowetenschappelijk onderzoek laat zien dat door deze behandeling er een coherente werking van de hersenen ontstaat hetgeen een hoger niveau van bewustzijn toestaat.

Het effect van Access Bars op angsten en depressies

Dr Terrie Hoop heeft onderzoek gedaan naar angsten en depressies en het effect van Bars hierop. Uit het onderzoek blijkt dat na 1 sessie van 90 minuten de ernst van de angstklachten verminderde met 84,7% gemiddeld en een afname van depressiesymptomen met 82,7% gemiddeld. In onderstaand filmpje praat Dr Dain met haar over de resultaten van haar onderzoek.