Acces tools

Acces heeft diverse eenvoudige tools die je leven een stuk aangenamer en mooier kunnen maken. Het is heerlijk om de tools elke dag te gebruiken. Weet je dat je hersenen 28 dagen nodig hebben om weer een nieuwe verbinding te maken, dus wel even doorzetten voor een prachtig resultaat. Ook echt gebruiken. Het is net als met paracetemol tegen de hoofdpijn. Met weten dat ze in de kast liggen, gaat je hoofdpijn niet weg. Je zult ze daadwerkelijk in moeten nemen.

Hoe zou het zijn om de volgende tools te gebruiken? Ben je beeldend ingesteld? Kijk dan de video’s van Shannon O’Hara onder aan de pagina.

ACCESS MANTRA

Start je dag en eindig je dag met het opzeggen van de access consciousness mantra! 
Het zal je leven gaan veranderen en je elke dag laten lachen. Met lachen en plezier ben je de aarde aan het voeden wat weer een contributie is voor jezelf en ons allen.

~ALL OF LIFE COMES TO ME WITH EASE, JOY & GLORY!~/~ALLES IN HET LEVEN KOMT TOT MIJ MET GEMAK, VREUGDE EN GLORIE!~

ENERGY PULL

Start je dag met een energy pull of doe het op een ander moment waar je even tijd maakt voor jezelf.
Laat de energie door je handpalmen door de polsen, elle bogen, schouders naar je hart en dan via je kruin chackra eruit gaan.
Dan door handpalmen door de polsen, elle bogen, schouders naar je hart en door je voeten eruit.
Vanuit de aarde via je kruinchackra door je lichaam via je voeten eruit
Vanuit de aarde via je voeten naar boven via je kruin eruit.
Je kunt dit langer maken door de diverse organen te benoemen waar de energie lang stroomt en schoon maakt.
Dan je energie uitbreiden, weet dat je een oneindig wezen bent en maak je zo groot mogelijk. Hele kamer, hele stad, land en hele Universum, diep de aarde in.
Ga naar een geluksmoment, een moment waar de energie geweldig is en spreek je wensen uit: bv goede gezondheid, slapen, cliënten, cursisten, meer bewustzijn in de wereld brengen etc. Het is jouw wens
Zend dan “trickels” uit naar iedereen en alle omstandigheden die kunnen bijdragen aan het vervullen van je wens. Laat los hoe het eruit komt te zien!
Trek (pull) dan de energie aan vanuit de aarde en het Universum
En wees dankbaar voor al het mooie dat de aarde ons geeft!

VRAGEN STELLEN

Blijf elke dag in de vraag! Begin je dag met een vraag en weet dat je elke 10 seconden opnieuw kan en mag kiezen. Hoe fijn is dat? Bars en keuze is levensveranderend! Neem het niet voor waar aan maar ga experimenteren. Ik ben zeer benieuwd hoe jij de energie gaat volgen en welke veranderingen je gaat opmerken. Welke vragen kan je stellen:

Wat is er mogelijk?
Wat is er nog meer mogelijk?
Hoe wordt het beter?
Hoe wordt het nog beter dan dit?
Wat is hier goed aan?
Wat is er goed aan mij?
Wat wil dit mij vertellen? (bij een pijntje of gevoel in je lijf, niet in conclusie gaan maar vragen)
Wat is hier goed aan dat ik nog niet begrijp?
Universum laat me vandaag wat moois zien?
Welke glorieuze avonturen kan ik vandaag beleven?
enz……. Vraag en je zult ontvangen

IPOV

De IPOV…. Interesting point of view. Benader alles wat mensen tegen je zeggen gewoon als een interessant gezichtspunt en je leven zal echt veranderen.

WHO DOES THIS BELONG TO?

Als er iets met je gebeurt en je weet niet of het wel van jou is, is het handig om de vraag te stellen: Is dit van mij of van een ander. We nemen onbewust heel veel van anderen over. Als het antwoord een ja is, dan: return to sender met conciousness! Ik vind het altijd heerlijk om de dag hiermee te beginnen omdat er in de nacht ook wel een iets of iemand aan komt ‘waaien’.

DE ACCES CONSCIOUSNESS CLEARING STATEMENT

De Acces Clearingstatement is een geweldige tool. Dr Dain Heer legt in onderstaande video uit hoe de statement uit en wat het doet en wat het betekent. Hieronder geeft ook Shannon O’Hara  uitleg over de clearingstatement.

In onderstaande video’s legt Shannon O’Hara duidelijk een aantal tools uit.

HOEVEEL PLEZIER MAG JIJ MET HET TOEPASSEN VAN DEZE PRACHTIGE TOOLS HEBBEN?

Sluit Menu