MONEY&BODIES: Wat is er nog meer mogelijk waarvan ik denk dat het onmogelijk is ?

Deze geweldige workshop is gebaseerd op het boek The Joy of Business, een boek van Simone Milasas. In deze workshop nemen Dominique en ik je mee om meer te creëren op alle gebieden van je leven. Of het nu gaat om blijer, gelukkiger en rijker te worden, alles komt op deze dag aan de orde! Daarnaast leren we jullie een body proces zodat je stopt met nabootsen en dupliceren van andermans werkelijkheden. Hoe mooi is dat?

The Joy of Business is een boek van Simone Milasas, een Acces Conciousness Certified Facilitator. In dit boek geeft Simone diverse prachtige ‘tools’ om meer vreugde te halen uit de business. En wie wil dat niet?

Het eerste dagdeel, CREATE! More time, More Money, More Joy is gebaseerd op haar boek. Deze workshop is voor degenen die iets heel anders willen creëren in hun leven, werk, business voor jezelf en voor de planeet.

Elke dag wanneer je opstaat heb je een keuze hoe je dag en je leven te creëren. Een belangrijke uitspraak van Simone is:

“Your live is your business and your business is your live”

Hoe zou het zijn als je leven en het leven en je werk creatief en vreugdevol zou zijn. Deze workshop geeft je vragen en ‘tools’ zodat je een compleet ander perspectief krijgt over je leven en je business! In deze workshop gaan we veel oefenen met de tools uit het boek en gaan we op een andere manier ons werken ons leven benaderen

In de middag leren we jullie een het bodyproces BMM (nabootsen en dupliceren van andermans werkelijkheden, bijvoorbeeld ouders, geld, relaties). Hiervoor krijg je aan het eind ook een certificaat zodat je dit body proces ook zelf mag gaan geven. Hoe mooi is dat?

We gaan vragen stellen en niet denken,

  • Geloven in onmogelijke dingen
  • Meer Ease, Joy and Glory in ons leven brengen,
  • Geloven dat geld, vreugde volgt (Money follows joy!)
  • Oefenen voor jezelf te kiezen,
  • Energy pulls doen.
  • BMM body proces geven en ontvangen.

Kortom een workshop waar veel te beleven en te leren valt over je zelf en je business!

Het boek Joy of business is verkrijgbaar in het Nederlands

Sluit Menu