CREEER MEER!: Kickbooster meer tijd, meer geld en meer plezier!

Deze geweldige workshop is gebaseerd op het boek van Gary Douglas en Dain Heer: “Money isn’t the problem- you are” en The Joy of Business, een boek van Simone Milasas. In deze workshop neem ik je mee om meer te creëren op alle gebieden van je leven. Of het nu gaat om blijer, gelukkiger en rijker te worden, alles komt op deze dag aan de orde! Hoe mooi is dat?

How much are you willing to receive?

Het eerste dagdeel is gebaseerd op het boek van Gary Douglas en Dain Heer: “Money isn’t the problem- you are”

Eén van de meest gehoorde excuses van mensen over dat ze niet doen wat ze eigenlijk zouden willen doen is: ik heb het geld niet… Hoe vaak heb je dat al niet gehoord of zelf gezegd! Hoe zou het zijn om uit deze mindset, gebaseerd op een tekort te komen?

Je krijgt de tools om je te realiseren dat het Universum overvloedig is en graag aan ons wil bijdragen. 

Hoe is het om je te realiseren dat jouw gezichtspunt, jouw realiteit creëert? Als je bereidt bent jouw gezichtspunt te veranderen, dan kun je alles veranderen. Hoe mooi is dat?

We gaan dieper in op hoe jij je financiële situatie kunt veranderen en gaan daar lekker mee oefenen. Een workshop die de kosten dubbel en dwars terugverdient…….

Het boek Money isn’t the problem -You are, is in diverse talen beschikbaar. Echter (nog) niet in het Nederlands.

CREATE! More time, More Money, More Joy

The Joy of Business is een boek van Simone Milasas, een Acces Conciousness Certified Facilitator. In dit boek geeft Simone diverse prachtige ‘tools’ om meer vreugde te halen uit de business. En wie wil dat niet?

Het tweede dagdeel, CREATE! More time, More Money, More Joy is gebaseerd op haar boek. Deze workshop is voor degenen die iets heel anders willen creëren in hun leven, werk, business voor jezelf en voor de planeet.

Elke dag wanneer je opstaat heb je een keuze hoe je dag en je leven te creëren. Een belangrijke uitspraak van Simone is:

“Your live is your business and your business is your live”

Hoe zou het zijn als je leven en het leven en je werk creatief en vreugdevol zou zijn. Deze workshop geeft je vragen en ‘tools’ zodat je een compleet ander perspectief krijgt over je leven en je business! In deze workshop gaan we veel oefenen met de tools uit het boek en gaan we op een andere manier ons werken ons leven benaderen

We gaan:

  • Vragen stellen en niet denken,
  • Geloven in onmogelijke dingen
  • Meer Ease, Joy and Glory in ons leven brengen,
  • Geloven dat geld, vreugde volgt (Money follows joy!)
  • Oefenen voor jezelf te kiezen,
  • Energy pulls doen.

Kortom een workshop waar veel te beleven en te leren valt over je zelf en je business!

Het boek Joy of business is verkrijgbaar in het Nederlands

Sluit Menu