Manifesteren vanuit je hart en met je lichaam: Live dag met Margot & Dominique

Wat is er nog meer mogelijk? Wat een heerlijke vraag is dit, vind je niet? In een tijd waar we allerlei beperkingen krijgen opgelegd blijven vragen wat er allemaal mogelijk is en dan zien dat dat gelukkig heel veel is.

Weet jij dat we de hele dag manifesteren? Ja echt, we manifesteren de hele dag, wel is waar onbewust, maar toch. Hoe zit jij erbij? Wat heb jij onbewust gemanifesteerd? Wat voor een cijfer geef jij jouw diverse levensgebieden? Jouw persoonlijke groei? Jouw Gezondheid en lichaam? Jouw Relaties en liefde? Jouw professionele ontwikkeling en carrière?
Hoe zou het zijn om bewust te manifesteren op verschillende levensgebieden? Wat wil jij veranderen? Wat wil jij bewust manifesteren? Kan ik dat dan wel? Jazeker en dat noemen we de MAGIE van het manifesteren vanuit je hart!
In deze avond nemen Dominique & Margot je mee naar de eenvoud van Manifesteren vanuit je hart. We nemen verschillende levensgebieden onder de loep en kijken wat jij daar wilt manifesteren of al gemanifesteerd hebt. De enige beperking in je manifestatie ben jezelf!
We gaan werken met het manifestatie hart en een geleide meditatie en je zult ervaren dat manifesteren echt eenvoudig is.

STEPPING INTO BEING YOU Live class met Dominique en Margot

Deze geweldige workshop is gebaseerd op het boek van Dain Heer: ‘Being you, changing the world en  de manuel’: ‘Stepping into Being You. In deze workshop nemen Dominique en Margot je mee om meer jezelf te worden en vooral te zijn op alle gebieden van je leven. Of het nu gaat om blijer, gelukkiger of rijker worden, alles komt op deze dag aan de orde! Hoe mooi is dat?

In de ochtend gaan we spelen met de tools uit de manuel’: ‘Stepping into Being You.

Jezelf zijn. Hoe is dat en hoe leef je dat? Jezelf zijn is een continue keuze.

Wij zijn energetische wezens met een oneindige gewaar zijn en dan is het wel een uitdaging om te weten wie jezelf dan bent. Vooral als je weet dat 98% van onze gedachten, gevoelens en emoties niet van ons zijn maar van anderen!

Als alles energie is, wat creëert dan meer? Een vraag of een conclusie?

Welke energieën nemen we waar en kunnen we die veranderen? Zo ja. Hoe kunnen we die veranderen naar een uitkomst die we nooit voor mogelijk zouden houden.

Ook laten we ons leiden door een geleide meditatie van Margot om die energieën, mensen en situaties aan te trekken die ons verder brengen bij het zijn van ons zelf.

In de middag is  het tijd voor een heerlijk bodyproces: ‘Herstel van structurele Integriteit en Functie’

Het herstellen van jouw structurele integriteit en functie die pas bij jezelf zijn. Dit betekent dat wat we in de ochtend energetisch hebben waargenomen, we in de middag in het lichaam mogen integreren.

 

MONEY&BODIES: Wat is er nog meer mogelijk waarvan ik denk dat het onmogelijk is ?

Deze geweldige workshop is gebaseerd op het boek The Joy of Business, een boek van Simone Milasas. In deze workshop nemen Dominique en ik je mee om meer te creëren op alle gebieden van je leven. Of het nu gaat om blijer, gelukkiger en rijker te worden, alles komt op deze dag aan de orde! Daarnaast leren we jullie een body proces zodat je stopt met nabootsen en dupliceren van andermans werkelijkheden. Hoe mooi is dat?The Joy of Business is een boek van Simone Milasas, een Acces Conciousness Certified Facilitator. In dit boek geeft Simone diverse prachtige ‘tools’ om meer vreugde te halen uit de business. En wie wil dat niet?

Het eerste dagdeel, CREATE! More time, More Money, More Joy is gebaseerd op haar boek. Deze workshop is voor degenen die iets heel anders willen creëren in hun leven, werk, business voor jezelf en voor de planeet.

Elke dag wanneer je opstaat heb je een keuze hoe je dag en je leven te creëren. Een belangrijke uitspraak van Simone is:

“Your live is your business and your business is your live”

Hoe zou het zijn als je leven en het leven en je werk creatief en vreugdevol zou zijn. Deze workshop geeft je vragen en ‘tools’ zodat je een compleet ander perspectief krijgt over je leven en je business! In deze workshop gaan we veel oefenen met de tools uit het boek en gaan we op een andere manier ons werken ons leven benaderen

In de middag leren we jullie een het bodyproces BMM (nabootsen en dupliceren van andermans werkelijkheden, bijvoorbeeld ouders, geld, relaties). Hiervoor krijg je aan het eind ook een certificaat zodat je dit body proces ook zelf mag gaan geven. Hoe mooi is dat?

We gaan vragen stellen en niet denken,

  • Geloven in onmogelijke dingen
  • Meer Ease, Joy and Glory in ons leven brengen,
  • Geloven dat geld, vreugde volgt (Money follows joy!)
  • Oefenen voor jezelf te kiezen,
  • Energy pulls doen.
  • BMM body proces geven en ontvangen.

Kortom een workshop waar veel te beleven en te leren valt over je zelf en je business!

Het boek Joy of business is verkrijgbaar in het Nederlands

Sluit Menu