Manifesteren vanuit je Hart

Weet jij dat we de hele dag manifesteren? Ja echt, we manifesteren de hele dag, wel is waar onbewust, maar toch. Hoe zit jij erbij? Wat heb jij onbewust gemanifesteerd? Wat voor een cijfer geef jij jouw diverse levensgebieden? Jouw persoonlijke groei? Jouw Gezondheid en lichaam? Jouw Relaties en liefde? Jouw professionele ontwikkeling en carrière?

Hoe zou het zijn om bewust te manifesteren op verschillende levensgebieden? Wat wil jij veranderen? Wat wil jij bewust manifesteren? Kan ik dat dan wel? Jazeker en dat noemen we de MAGIE van het manifesteren vanuit je hart!

En wat doet jouw lichaam. Ben je bewust van wat je lichaam je vertelt en wat jij jouw lichaam kunt vertellen en vragen

Deze dag nemen Dominique & Margot je mee naar de eenvoud van Manifesteren vanuit je harten je lichaam .

We nemen verschillende levensgebieden onder de loep en kijken wat jij daar wilt manifesteren of al gemanifesteerd hebt. De enige beperking in je manifestatie ben jezelf! We gaan werken met het manifestatie hart en een geleide meditatie en je zult ervaren dat manifesteren echt eenvoudig is.

In de middag gaan we een prachtig bodyproces leren toepassen op elkaar. We gaan de de-moleculaire manifestatie en moleculaire de-manifestatie leren en toepassen. Als er iets in het lichaam gaande is wat niet zou moeten gebeuren, of als er iets niet gebeurt wat wel zou moeten gebeuren, kun je dit proces laten lopen. Het is voor ieder lichamelijke aandoening waarbij we iets anders willen manifesteren.

De bijdrage van jou is € 150,- voor deze magische dag. De prijs is inclusief koffie, thee en diverse versnaperingen gedurende de dag. Lunch is niet inbegrepen en dient zelf meegenomen te worden.

Je krijgt een mini manual en een certificaat voor het bodyproces zodat jij dit ook op anderen mag toepassen.