Manifesteren vanuit je hart en met je lichaam: Live dag met Margot & Dominique

Wat is er nog meer mogelijk? Wat een heerlijke vraag is dit, vind je niet? In deze tijd blijven vragen wat er allemaal mogelijk is en dan zien dat dat gelukkig heel veel is.

MANIFESTEREN VANUIT JE HART en JE LICHAAM

Weet jij dat we de hele dag manifesteren? Ja echt, we manifesteren de hele dag, wel is waar onbewust, maar toch. Hoe zit jij erbij? Wat heb jij onbewust gemanifesteerd? Wat voor een cijfer geef jij jouw diverse levensgebieden? Jouw persoonlijke groei? Jouw Gezondheid en lichaam? Jouw Relaties en liefde? Jouw professionele ontwikkeling en carrière?

Hoe zou het zijn om bewust te manifesteren op verschillende levensgebieden? Wat wil jij veranderen? Wat wil jij bewust manifesteren? Kan ik dat dan wel? Jazeker en dat noemen we de MAGIE van het manifesteren vanuit je hart!

En wat doet jouw lichaam? Ben je bewust van wat je lichaam je vertelt en wat jij jouw lichaam kunt vertellen en vragen?

Deze dag nemen Dominique & Margot je mee naar de eenvoud van Manifesteren vanuit je hart en je lichaam .

We nemen verschillende levensgebieden onder de loep en kijken wat jij daar wilt manifesteren of al gemanifesteerd hebt. De enige beperking in je manifestatie ben jezelf! We gaan werken met het manifestatie hart en een geleide meditatie en je zult ervaren dat manifesteren echt eenvoudig is.

Daarna gaan we aan de gang met het in lijn brengen van onze chakra’s zodat het manifesteren nog eenvoudiger wordt. Wist jij bijvoorbeeld dat je keel chakra een relatie heeft met overvloed en met de planeet Jupiter?

In de middag gaan we een prachtig bodyproces leren toepassen op elkaar. We gaan de de-moleculaire manifestatie en moleculaire de-manifestatie leren en toepassen. Als er iets in het lichaam gaande is wat niet zou moeten gebeuren, of als er iets niet gebeurt wat wel zou moeten gebeuren, kun je dit proces laten lopen. Het is voor ieder lichamelijke aandoening waarbij we iets anders willen manifesteren.

MANIFESTEREN VANUIT JE MISSIE en JE LICHAAM

Weet jij dat we de hele dag manifesteren? Ja echt, we manifesteren de hele dag, wel is waar onbewust, maar toch. Hoe zit jij erbij? Wat heb jij onbewust gemanifesteerd?

Hoe zou het zijn om bewust te manifesteren wat bij jou past? Wat wil jij veranderen? Wat wil jij bewust manifesteren? Kan ik dat dan wel? Jazeker en dat noemen we de MAGIE van het manifesteren vanuit jouw missie! Via leuke oefeningen komen we aller eerst tot jouw kernwaarden en van daar uit is het een kleine stap om jouw missie te formuleren. Via een geleide meditatie gaan we de versie van jezelf die die missie al leeft ‘downloaden’.  Jouw missie vanuit jouw verlangen. Hoe mooi is dat?

En wat doet jouw lichaam. Ben je bewust van wat je lichaam je vertelt en wat jij jouw lichaam kunt vertellen en vragen.  We gaan 2 bodyprocessen toepassen in de middag. BMM en 95% brain capaciteit. En welke rol spelen jouw chakra’s in dit geheel?

Deze dag nemen Dominique & Margot je mee naar de eenvoud van Manifesteren vanuit je missie je lichaam .

Hoe zou het zijn om jouw missie te leven en als het ware een magneet te worden van mensen en situaties die daar precies met matchen. We gaan werken met jouw missie en een geleide meditatie en jouw quantum zelf en je zult ervaren dat manifesteren echt eenvoudig is.

In de middag gaan we een prachtig bodyproces leren toepassen op elkaar. 

MONEY&BODIES: Wat is er nog meer mogelijk waarvan ik denk dat het onmogelijk is ?

Deze geweldige workshop is gebaseerd op het boek The Joy of Business, een boek van Simone Milasas. In deze workshop nemen Dominique en ik je mee om meer te creëren op alle gebieden van je leven. Of het nu gaat om blijer, gelukkiger en rijker te worden, alles komt op deze dag aan de orde! Daarnaast leren we jullie een body proces zodat je stopt met nabootsen en dupliceren van andermans werkelijkheden. Hoe mooi is dat?The Joy of Business is een boek van Simone Milasas, een Acces Conciousness Certified Facilitator. In dit boek geeft Simone diverse prachtige ‘tools’ om meer vreugde te halen uit de business. En wie wil dat niet?

Het eerste dagdeel, CREATE! More time, More Money, More Joy is gebaseerd op haar boek. Deze workshop is voor degenen die iets heel anders willen creëren in hun leven, werk, business voor jezelf en voor de planeet.

Elke dag wanneer je opstaat heb je een keuze hoe je dag en je leven te creëren. Een belangrijke uitspraak van Simone is:

“Your live is your business and your business is your live”

Hoe zou het zijn als je leven en het leven en je werk creatief en vreugdevol zou zijn. Deze workshop geeft je vragen en ‘tools’ zodat je een compleet ander perspectief krijgt over je leven en je business! In deze workshop gaan we veel oefenen met de tools uit het boek en gaan we op een andere manier ons werken ons leven benaderen

In de middag leren we jullie een het bodyproces BMM (nabootsen en dupliceren van andermans werkelijkheden, bijvoorbeeld ouders, geld, relaties). Hiervoor krijg je aan het eind ook een certificaat zodat je dit body proces ook zelf mag gaan geven. Hoe mooi is dat?

We gaan vragen stellen en niet denken,

  • Geloven in onmogelijke dingen
  • Meer Ease, Joy and Glory in ons leven brengen,
  • Geloven dat geld, vreugde volgt (Money follows joy!)
  • Oefenen voor jezelf te kiezen,
  • Energy pulls doen.
  • BMM body proces geven en ontvangen.

Kortom een workshop waar veel te beleven en te leren valt over je zelf en je business!

Het boek Joy of business is verkrijgbaar in het Nederlands