Wie ben ik?

Hallo, leuk dat  je mijn site bezoekt en meer over mij wilt weten. Ik ben Margot en bij mij kun je terecht voor sessies en cursussen van  TOP tot TEEN. Hoe dat zo is gekomen kun je hieronder lezen:

Al heel vroeg wist ik dat er “meer tussen hemel en aarde is” dan we waarnemen. Het kwam echter jaren lang beter uit om het weg te stoppen en er moest heel veel gebeuren voordat ik het weer gewaar mocht worden. In 1986 studeerde ik af als Planoloog en had snel een goede baan bij de overheid. Vrijwel direct daarna gebeurde wat ‘moest’ gebeuren en was ik “overspannen”. Mijn zoektocht naar het terug vinden en vergroten van mij bewustwording mocht beginnen! In 1988 werd ik Voetreflexoloog. Dat was de start en ik was in die tijd als een spons, wilde alles weten en ervaren. Ik heb veel cursussen gevolgd die allemaal een geweldige bijdrage voor mij, mijn clienten en cursisten zijn! Op mijn website krijg je een indruk waar ik allemaal consults en workshops in geef.

In 2000 ben ik naast mijn werk een praktijk begonnen. Mijn praktijk heet de Piramide: praktijk voor welzijnstherapie. Deze naam heb ik na een prachtige cursus door gekregen van ISIS en TOTH. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld door de speciale energie van Egypte en van Piramides en dat viel toen allemaal op z’n plaats.

In 2011 heb ik een prachtige spirituele reis gemaakt naar Egypte. Op 11-11-11 was ik bij de Piramides getuige van het openen van de energiepoorten ter voorbereiding van de grotere verschuiving in 2012 en 2021. Ook heb ik toen een mooie verbinding mogen ervaren met ISIS en TOTH. Deze reis heeft mij toen weer een stuk dichter bij mijn hartenwens (zielendoel/missie) gebracht. 

In 2013 heb ik een reis gemaakt naar Peru en Bolivia en daar verschillende pracht en krachtplekken bezocht. Deze reis heeft mij nog meer verbonden met de nieuwe prachtige vrouwelijke energie en met nog meer Piramides en het is heerlijk om dit hier door te mogen geven! Het is mijn wens bewustwording te brengen bij zoveel mogelijk mensen, door het geven van individuele sessies, cursussen en opleidingen. 

 

In 2016 heb ik er nog meer Piramides aan toe mogen voegen en heb ik de magische Piramides in Bosnie mogen bezoeken. Ook hier waren de boodschappen over mijn missie helder.

Vanaf 2020 is mijn interesse in de kwantum theorie nog meer toegenomen. Ik ben altijd al fan geweest van de theorie van Einstein en dat valt steeds meer op z’n plaats. Ik volgde de opleiding Quantum Connection Hypnosis Technique Training en kan daar nog meer mee bereiken dan voorheen. Helemaal in combinatie met het werk van dr Joe Dispenza. Bij hem heb ik een training gevolgd in Basel en het is geweldig om deze kennis te delen met mijn clienten en cursisten!

In de afgelopen jaren ben ik, door alles wat ik heb meegemaakt en de prachtige trainingen die ik heb mogen volgen, me steeds meer bewust geworden van mijn helder voelend en wetendheid. Waar ik me daar vroeger vaak door onderuit liet halen, kan ik dit nu inzetten als een kracht voor mezelf en voor anderen. 

Het is mijn missie mijn licht te laten schijnen en om bewustwording en ontwikkeling te brengen en mensen hun grootste potentieel te laten ontdekken en te laten leven. Waardoor mensen in actie komen en hun passie gaan leven.

Vanuit de Piramide faciliteer ik mooie workshops en trainingen die mogen leiden tot meer bewustwording, ontwikkeling en leven van jouw grootste potentieel!

Wil je ook graag van oude overtuigingen, programmeringen, klachten en andere zaken die je belemmeren af en een stap maken in je bewustwording en je ontwikkeling en je zielendoel/missie gaan leven? Ik ontmoet je graag!

Het is mijn oprechte wens dat mensen bewuster gaan leven en werken vanuit hun hart! Als iedereen dat gaat doen wat zal de wereld er dan anders uit zien! Ik wil er in ieder geval mijn steentje aan bijdragen!