Wie ben ik?

Hallo, leuk dat  je mijn site bezoekt en meer over mij wilt weten. Ik ben Margot en bij mij kun je terecht voor sessies en cursussen van  TOP tot TEEN. Hoe dat zo is gekomen kun je hieronder lezen:

Al heel vroeg wist ik dat er “meer tussen hemel en aarde is” dan we waarnemen. Het kwam echter jaren lang beter uit om het weg te stoppen en er moest heel veel gebeuren voordat ik het weer gewaar mocht worden. In 1986 studeerde ik af als Planoloog en had snel een goede baan bij de overheid. Vrijwel direct daarna gebeurde wat ‘moest’ gebeuren en was ik “overspannen”. Mijn zoektocht naar het terug vinden en vergroten van mij bewustwording mocht beginnen! In 1988 werd ik Voetreflexoloog. Dat was de start en ik was in die tijd als een spons, wilde alles weten en ervaren. Ik heb veel cursussen gevolgd zoals: shiatsu, rebirthing, touch for health, bio-energetica, oorreflexologie, Bach-bloesemtherapie, reiki, tenen lezen, voetdiagnostiek, magnified healing, tarot kaarten lezen, Maya Astrologie, gevorderd engelen expert, Integrated Energy Therapy, Ilahinoor, Kata coaching Personal Agility en diverse prachtige trainingen van Access Consciousness! In 2021 heb ik mij mogen verdiepen en bekwamen in de Angolologie, de wetenschap van de Engelen. In 2022 ben ik mij meer gaan bekwamen in de Quantum energie en heb inmiddels een geweldige  Quantum Connection Hypnosis Thechnique opleiding gevolgd. Weer een geweldige bijdrage voor mij, mijn clienten en cursisten! 

Het was vaak hard werken en veel verwerken. Ik geloofde in de definitie van de natuurgeneeskunde: de klacht moet eerst erger worden voor het beter wordt. Totdat ik ontdekte dat het anders kan. Stel dat je kunt loslaten, groeien en herstellen op een zachte, prettige manier?
Ik weet nu dat het mogelijk is! Met de tools van Access Conciousness en alle andere tools die ik de afgelopen jaren aan mijn ‘gereedschapskist’ heb mogen toevoegen kun je alles wat jou belemmert om gezond en gelukkig te zijn, opruimen. Dan ontstaat er ruimte en keuze om te doen wat je het liefste wilt doen. Voor ik zover was heb ik wel een prachtige ontwikkelingsweg mogen bewandelen.

In 2000 ben ik naast mijn werk een praktijk begonnen. Mijn praktijk heet de Piramide: praktijk voor welzijnstherapie. Deze naam heb ik na een prachtige cursus door gekregen van ISIS en TOTH. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld door de speciale energie van Egypte en van Piramides en dat viel toen allemaal op z’n plaats.

In 2010 kwam ik tijdens een cursus in contact met mijn beschermengel en in aanraking met de prachtige engelen kaarten van Doreen Virtue, hierdoor is alles weer in een stroom versnelling gekomen. Ik kwam in contact met de engelen en heb een opleiding gevolgd om hier meer van te weten en mee te mogen werken. Het is een geweldige ervaring om met de engelen en alle andere entiteiten die er om ons heen zijn te mogen werken!

In 2011 heb ik een prachtige spirituele reis gemaakt naar Egypte. Op 11-11-11 was ik bij de Piramides getuige van het openen van de energiepoorten ter voorbereiding van de grotere verschuiving in 2012 en 2021. Ook heb ik toen een mooie verbinding mogen ervaren met ISIS en TOTH. Deze reis heeft mij toen weer een stuk dichter bij mijn hartenwens (zielendoel/missie) gebracht. 

ISIS is, samen met TOTH, weer aan me verschenen en hebben ze me gevraagd een boek te gaan schrijven over  bewustwording: werken met hart en ziel, met andere woorden Hart met Hard combineren. Zo’n vraag kun je natuurlijk niet weigeren! Hier komt mijn ervaring bij de overheid en mijn ontwikkeling samen. Het is tijd dat er anders gedacht en gewerkt gaat worden. Inmiddels aan het boek begonnen maar eerst andere dingen schrijven, namelijk cursusboeken voor de mooie cursussen die ik mag geven. Wanneer de tijd rijp is komt het boek er vanzelf.

In 2013 heb ik een reis gemaakt naar Peru en Bolivia en daar verschillende pracht en krachtplekken bezocht. Deze reis heeft mij nog meer verbonden met de nieuwe prachtige vrouwelijke energie en met nog meer Piramides en het is heerlijk om dit hier door te mogen geven! Het is mijn wens bewustwording te brengen bij zoveel mogelijk mensen, door het geven van individuele sessies, cursussen en opleidingen. 

Vanuit de Piramide faciliteer ik mooie workshops en trainingen die mogen leiden tot meer bewustwording, ontwikkeling en leven van jouw grootste potentieel!

In 2016 heb ik er nog meer Piramides aan toe mogen voegen en heb ik de magische Piramides in Bosnie mogen bezoeken. Ook hier waren de boodschappen over mijn missie helder.

Ook in 2016 heb ik weer een prachtige training gevolgd. Ik ben in contact gekomen met Access Conciousness en dit heeft mijn leven weer erg veranderd. Alle tools van Access Conciousness zijn zo mooi en zo eenvoudig toe te passen. Ik heb veel meer “ease joy and glory” (de mantra van Access Conciousness) in mijn leven. Ook op mijn werk. Ik ben al die jaren naast mijn praktijk als projectmanager blijven werken. Nu als ( Senior Rotterdam Verbeter) coach en mag ik daar meer bewustwording en ontwikkeling brengen. Hoe mooi is dat?

Vanaf 2020 is mijn interesse in de kwantum theorie nog meer toegenomen. Ik ben altijd al fan geweest van de theorie van Einstein en dat valt steeds meer op z’n plaats. Ik volgde de opleiding Quantum Connection Hypnosis Technique Training en kan daar nog meer mee bereiken dan voorheen.

In de afgelopen jaren ben ik, door alles wat ik heb meegemaakt en de prachtige trainingen die ik heb mogen volgen, me steeds meer bewust geworden van mijn helder voelend en wetendheid. Waar ik me daar vroeger vaak door onderuit liet halen, kan ik dit nu inzetten als een kracht voor mezelf en voor anderen. Ook ben ik me steeds meer bewust geworden van mijn zielendoel/missie. Iedereen heeft een zielendoel en komt in dit leven mensen en situaties tegen om dit zielendoel beter te begrijpen en te leven. Het is mijn zielendoel om mensen te laten weten wat ze weten en in contact te brengen met hun zielendoel. Hoe mooi is dat?

Het is mijn missie mijn licht te laten schijnen en om bewustwording en ontwikkeling te brengen en mensen hun grootste potentieel te laten ontdekken en te laten leven. Waardoor mensen in actie komen en hun passie gaan leven.

Wil je ook graag van oude overtuigingen, programmeringen, klachten en andere zaken die je belemmeren af en een stap maken in je bewustwording en je ontwikkeling en je zielendoel/missie gaan leven? Ik ontmoet je graag!

Het is mijn oprechte wens dat mensen bewuster gaan leven en werken vanuit hun hart! Als iedereen dat gaat doen wat zal de wereld er dan anders uit zien! Ik wil er in ieder geval mijn steentje aan bijdragen!