Moeiteloser leven

Hoe moeiteloos is jouw leven. Lukt het jou? Of kom je telkens weer mensen, situaties en omstandigheden tegen die niet echt mee zitten.

Alles is energie en de wereld is opgebouwd uit hele kleine deeltjes. Neutrino’s zijn één van deze kwantumdeeltjes. Deze neutrino’s dragen informatie. Informatie van o.a. mensen en objecten (maar ook informatie uit het kwantumveld) waarmee ze in contact komen. Deze neutrino’s hebben op jou een imprint achtergelaten. Dit maakt dat jij een unieke energetische blauwdruk hebt, jouw Maya zegel en Toon, jouw Human Design type. Jouw unieke energetische blauwdruk is in theorie als een soort van handleiding ontworpen om je zo moeiteloos mogelijk door het leven te laten bewegen en dat je in je leven creëert wat past bij jou.

We worden echter geconditioneerd. Zowel door anderen (ouders, vrienden, docenten, cultuur, etc.) als door onze eigen perspectieven en beperkende overtuigingen. We raken steeds verder van onze blauwdruk verwijderd en blijven in onze zelf gecreëerde comfortzone.

Dit heeft vervolgens weer invloed op onze trilling. Het maakt je als het ware zwaarder. Alle emoties hebben een vibratie en met je vibratie creëer jij jouw realiteit. Maar jij resoneert dus niet meer met wie je écht bent en dus ook niet meer met het mooie leven dat daarbij hoort. Maar diep vanbinnen voel je wel die verlangens. Het verlangen om jouw blauwdruk te leven op dit moment en daar gaan we in deze workshop mee aan de slag!

De Kwantum Veld Theorie is een theoretisch kader dat kwantummechanica combineert met speciale relativiteit om het gedrag van elementaire deeltjes en hun interacties te beschrijven. Het biedt een wiskundige beschrijving van de fundamentele krachten en deeltjes in het universum. Centraal in de theorie staat het concept van “het veld”. In de natuurkunde is een veld een fysische grootheid die in ruimte en tijd bestaat. De basis van de Kwantum Veld Theorie ligt in de principes van de kwantummechanica. Wanneer we dus zaken willen manifesteren in ons leven, is het belangrijk dat we contact leggen met het kwantumveld. Het concept van het kwantumveld heeft de afgelopen decennia veel aandacht gekregen in zowel de wetenschappelijke wereld als de spirituele gemeenschappen. Wetenschappers zoals Joe Dispenza, Gregg Braden en Bruce Lipton zijn de pioniers die de link leggen tussen kwantumwetenschappen en spiritualiteit.

Met de techniek van mentale repetitie kun je in je dagelijks terugkerende ritueel, stap voor stap het proces doorlopen van hoe je je doelen gaat realiseren, en nog belangrijker, hoe je jezelf voelt wanneer je deze hebt bereikt. Hoe voelt dat? Wat zie je, hoor je, ruik je of proef je?  Ervaar hierbij de dankbaarheid die je ervaart dat je je droom hebt verwezenlijkt. Joe Dispenza legt het als volgt uit: Wanneer je dit doet, installeer je in feite de nieuwe neurologische hardware, die het neurocircuit van ervaringen uit het verleden in je hersenen vervangt door een toekomstige ervaring. Met andere woorden, je bereidt je hersenen voor op een nieuwe toekomst, in plaats van dat je je oude patronen blijft herhalen.” Stapje voor stapje leg je neurologische paden aan in je hersenen. In eerste instantie kan het onwennig voelen, maar dat komt omdat je breekt met je vertrouwde patronen die jou niet langer dienen. Je komt dus buiten je comfortzone, maar dat is tevens de plek waar je groeit. Het zorgt ervoor dat je het verleden achter je laat en jezelf klaarmaakt voor een nieuwe toekomst. Zodra je je oude patronen achter je laat en openstaat voor de mogelijke toekomst, dan gaat het kwantumveld voor je aan de slag om je toekomst dichterbij te brengen.

We laten het kwantumveld voor ons werken en als we dat geïntegreerd hebben gaan we een Quantum Jump maken naar die tijdlijn die we willen.

We sluiten de dag af met systemisch werken met familieopstelling om te zien of daar nog een patroon zichtbaar mag worden waardoor jij jouw blauwdruk (nog) niet leeft! En kunnen ook dat doorleven en transformeren!