Access Body Processen

De body processen zijn ontdekt en ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer van Access Consciousness®.

Acces Consciousness heeft ongeveer 60 Body Processen of lichaamsprocessen. De Body Processen van Acces Consciousness zijn een methode van Acces waarbij mijn handen op verschillende plekken op je lichaam worden geplaats en ik vraag om een specifieke energie te activeren. Hierdoor ontstaat verandering in jouw lichaam en jouw functioneren. Het kan ook gebruikt worden voor het herstellen van trauma, en helpt je lichaam weer terug te keren in de oorspronkelijke staat.

Er zijn zo’n 60 processen voor onder andere:

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System)

MTVSS is een van de meest dynamische lichaamsprocessen van Access Consciousness. Door de lichte aanraking is het heel zacht en toch krachtig. Het effect is een gevoel van rust, ontspanning en ruimte in je lichaam zoals je niet eerder ervaren hebt. Het kan dingen in je lichaam veranderen waarvan je niet wist dat het mogelijk was. MTVSS kan vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is of niet goed functioneert ongedaan maken.

MTVSS heeft heel veel verschillende toepassingen. Het kan worden gebruikt als boost voor het immuunsysteem. Uitgevoerd op het gehele lichaam heeft het een diepgaande werking. Het kan worden toegepast op individuele organen of lichaamssystemen. Het kan als verbaal proces worden gebruikt tijdens sport of lichaamsbeweging. Het is bij uitstek een lichaamsproces om de energie van het lichaam te volgen, de mogelijkheden zijn oneindig.

Als jouw lichaam MTVSS 20-30 keer ontvangt kan je gehele lichaamsstructuur veranderen. Hoe zou het zijn om jouw lichaam te creëren zoals het oorspronkelijk bedoeld was? Welke grootsheid van Zijn kunnen jij en je lichaam zijn – meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden?

TSS (Trifold Sequencing Systems)

Het TSS-lichaamsproces is bij uitstek geschikt voor het ontdoen van emotioneel en fysiek trauma. Er is sprake van een Trifold Sequencing System als je een gebeurtenis hebt meegemaakt en erin blijft hangen, als in een loop, waarbij je je leven ziet als voor en na een schokkende gebeurtenis, hetgeen je belemmert verder te gaan met je leven. Ook kan het van toepassing zijn op gebeurtenissen in de kindertijd. Het kan naast lichamelijk trauma’s betrekking hebben op allerlei thema’s in je leven, bijvoorbeeld geld of relaties. Tijdens het ondergaan van het TSS-lichaamsproces ontsluit je jouw creatieve capaciteit om verder te gaan met je leven. Wat wil jij veranderen in je lichaam en je leven?

BMM (BioMimetic Mimicry)

Uitroeiing, Eliminatie en uiteenvallen van het Biomimetisch en Biomimetrisch nabootsen van andermans paden, pijnen en werkelijkheden.

Biomimetic Mimicry, oftewel biomimetisch nabootsen, is wat we doen als we onze levens en lichamen creëren door het nadoen van anderen. Heel veel van de gesteldheden in het lichaam zijn ontstaan door het vastzetten van psychologische of fysiologische patronen die niet van ons zijn. We doen dit meestal onbewust om anderen te begrijpen, door ze na te doen. Het is ook de manier waarop we leren van onze ouders.

Je kunt dit proces laten lopen met betrekking tot specifieke personen. Je kunt het als algemeen lichaamsproces laten lopen. Je kunt dit lichaamsproces niet vaak genoeg ontvangen. Je hebt in je leven heel veel mensen nagebootst, het duurt misschien lang, als je echter alles wat je hiervan hebt opgeslagen opruimt ontstaat er een gevoel van vrede dat niets anders je ooit gegeven heeft.

Naast bovenstaande Body Processen zijn er ook diverse andere Processen o.a:

  • Het terugdraaien van cel geheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
  • Het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen
  • Het verbeteren van het gezichtsvermogen
  • Het laten verjongen van de huidcellen
  • Het versterken van het immuunsysteem en de spijsvertering
  • Het verwerken van trauma en drugsverleden etc.

Alle Access Body Processen kunnen door kleding heen gedaan worden.