Leef je Gave

Veel mensen zijn eindeloos op zoek naar hun gave en kunnen daar ook eindeloos mee bezig blijven. Terwijl het heel simpel is. Waar ben jij goed in. Met andere woorden: wat doe jij met twee vingers in je neus? Wat vertelt jouw sterrenbeeld jou. Wat is jouw Maya  Zegel. Welk type ben jij in Human Design? Jij bent geboren op precies het juiste moment met precies de juiste gave om de zaken die jij wilt leren en wilt leven met gemak in dit leven te manifesteren!

Maar wat is nu de link tussen jouw gave, Maya Astrologie, Human Design Angelologie en Quantum Hypnose? De link is dat alles energie is en als wij in lijn zijn met onze eigen authentieke energie er magie ontstaat en wij met gemak onze gave kunnen leven en met gemak kunnen manifesteren wat we willen en wat bij ons past.

Alles is energie en de wereld is opgebouwd uit hele kleine deeltjes. Neutrino’s zijn één van deze kwantumdeeltjes. Deze neutrino’s dragen informatie. Informatie van o.a. mensen en objecten (maar ook informatie uit het kwantumveld) waarmee ze in contact komen. Deze neutrino’s hebben op jou een imprint achtergelaten. Dit maakt dat jij een unieke energetische blauwdruk hebt, jouw Maya zegel en Toon, jouw Human Design type. Jouw unieke energetische blauwdruk is in theorie als soort van handleiding ontworpen om je zo moeiteloos mogelijk door het leven te laten bewegen en dat je in je leven creëert wat past bij jou.

We worden echter geconditioneerd. Zowel door anderen (ouders, vrienden, docenten, cultuur, etc.) als door onze eigen perspectieven en beperkende overtuigingen. We raken steeds verder van onze blauwdruk verwijderd en blijven in onze zelf gecreëerde comfortzone.

Dit heeft vervolgens weer invloed op onze trilling. Het maakt je als het ware zwaarder. Alle emoties hebben een vibratie en met je vibratie creëer jij jouw realiteit. Maar jij resoneert dus niet meer met wie je écht bent en dus ook niet meer met het mooie leven dat daarbij hoort. Maar diep vanbinnen voel je wel die verlangens. Het verlangen om jouw gave te leven op dit moment en daar gaan we in deze workshop mee aan de slag!

We gaan vanuit diversen invalshoeken aan de slag met het jou laten ontdekken van jouw gave. Dit doen we door: Jouw Maya zegel, Jouw human design type en de planeet en Engel die jouw gave ondersteunen. Daarnaast gaan we een Quantum Hypnose sessie begeleiden waarin jij contact maakt met jouw Goddelijke vonk en je kunt daar vragen aan stellen. Hoe wordt het nog mooier?

Je gaat ook een zogenaamde 90 dagen brief schrijven aan jezelf. Hoe zit jij er over 90 dagen bij en welke stappen heb jij gezet. Na 90 dagen houden wij een zoom call om te delen wat er mocht gebeuren.

In de middag gaan we een prachtige quantum chakra healing leren en toepassen op elkaar.

De bijdrage van jou is € 144,- voor deze magische dag. De prijs is inclusief koffie, thee en diverse versnaperingen gedurende de dag. Lunch is niet inbegrepen en dient zelf meegenomen te worden.

Je ontvangt een manual en na afloop de geluidsonames van de dag. Zodat je thuis op je gemak alles kunt na luisteren en nog een een aantal Quatum Tijdlijn Jumps te kunnen doen voor nog meer effect!