Leef je Missie

Weet jij dat we de hele dag manifesteren? Ja echt, we manifesteren de hele dag, wel is waar onbewust, maar toch. Hoe zit jij erbij? Wat heb jij onbewust gemanifesteerd?

Hoe zou het zijn om bewust te manifesteren wat bij jou past? Wat wil jij veranderen? Wat wil jij bewust manifesteren? Kan ik dat dan wel? Jazeker en dat noemen we de MAGIE van het manifesteren vanuit jouw missie! Via leuke oefeningen komen we aller eerst tot jouw kernwaarden en van daar uit is het een kleine stap om jouw missie te formuleren. Via een geleide meditatie gaan we de versie van jezelf die die missie al leeft ‘downloaden’.  Jouw missie vanuit jouw verlangen. Hoe mooi is dat?

En wat doet jouw lichaam. Ben je bewust van wat je lichaam je vertelt en wat jij jouw lichaam kunt vertellen en vragen.  We gaan een heerlijk bodyproces toepassen. En welke rol spelen jouw chakra’s in dit geheel?

Deze dag nemen Dominique & Margot je mee naar de eenvoud van Manifesteren vanuit je missie je lichaam .

Hoe zou het zijn om jouw missie te leven en als het ware een magneet te worden van mensen en situaties die daar precies met matchen. We gaan werken met jouw missie en een geleide meditatie en jouw quantum zelf en je zult ervaren dat manifesteren echt eenvoudig is. 

Deze workshop duurt één dag. De bijdrage van jou is € 150,- voor deze magische dag. De prijs is inclusief koffie, thee en diverse versnaperingen gedurende de dag. Lunch is niet inbegrepen en dient zelf meegenomen te worden.

Je ontvangt een uitgebreid manual en na afloop de geluidsonames van de dag. Zodat je thuis op je gemak alles kunt na luisteren en nog een een aantal Quatum Tijdlijn Jumps te kunnen doen voor nog meer effect!