ENGELEN HEALING, KAARTREADING EN ANGELOLOGIE

Een engelenconsult kan bestaan uit een engelen healing en/of en engelen kaart reading. Natuurlijk is een combinatie van beiden ook mogelijk en geeft nog meer inzicht.

Engelen healing

Tijdens een engelen healing werken we samen met de engelen. Een engelen healing is er op gericht om fysieke, emotionele, mentale en zelfs karmische blokkades te laten verwijderen. Vooraf gaand aan de healing en tijdens de healing vragen ik je om toestemming om die blokkades te laten verwijderen. De engelen willen graag helen maar hebben respect voor je vrije wil. Zonder je toestemming gebeurt er niets!
Een engelen healing kan verlichting geven bij verschillende klachten.

 • Fysieke klachten
 • Emotionele klachten
 • Stress
 • Burn- out
 • Relatieproblemen op het werk of thuis
 • Angsten

Engelen kaart reading

Je kunt met al je vragen terecht bij de engelen. Door een engelen kaart reading komen de antwoorden naar je toe!
Dus heb je vragen over je:

 • Relatie
 • Werk
 • Gezondheid
 • Zielendoel (hartenwens)
 • Of iets anders

Dan is een engelen kaart reading iets voor jou!

Met behulp van de engelen kaarten van Doreen Virtue ontstaat er een legging die gestuurd wordt door de engelen en krijg je positieve antwoorden en adviezen van de engelen. 
Er zijn verschillende soorten reading dit is afhankelijk van de vraag:

 • Algemene reading: deze reading zegt wat over het verleden, heden en de nabije toekomst.
 • Een relatie reading geeft inzicht op vragen omtrent je relatie tot iemand anders.
 • Een zielendoel reading: deze reading geeft inzicht in je hartenwens en hoe je die kunt gaan leven.
 • Een balans reading: deze reading laat zien hoe het is gesteld met de balans in je leven en om adviezen te krijgen hoe je je balans kunt verbeteren op het gebied van je persoonlijke groei, vrije tijd, gezondheid, vrienden, carrière, je huis, je familie en je financiën.
 • Een levenscyclus reading: deze reading laat je spirituele groei zien en is behulpzaam bij het oplossen van bokkades zodat je weer met een schone lei verder kunt.
 • The secret ofwel law of attraction reading: deze reading zegt alles over wat je in je leven hebt aangetrokken, wat hoort bij je huidige trilling en laat zien wat er nodig is om in een andere trilling te komen zodat je weerstand kunt overwinnen

Het kan voorkomen dat er tijdens een reading lichamelijke blokkades naar voren komen en die kunnen dan worden geheeld door een engelen healing of een IET sessie.
Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de engelen jou te zeggen hebben. Maak dan een afspraak. Een engelen reading duurt een half uur.

Engelen jaar reading

Een engelen jaar reading is een bijzondere reading en geeft inzicht in het aankomend jaar. Dus heel erg geschikt voor de decembermaand om een vooruitzicht te krijgen in het volgend jaar. Je krijgt inzicht in je jaar thema en per maand een uitleg over je kansen en mogelijkheden.
Ook heel mooi voor je verjaardag om inzicht te krijgen in je volgende levensjaar.

ANGELOLOGIE

Angelologie is de wetenschap van de engelen en kun je zien als de aardrijkskunde van de hemel. Een oeroude wetenschap. Een wetenschap, waarmee je de oorsprong van jouw Ziel kunt gaan ontdekken. Op die manier kom je nog beter te weten wie jij daadwerkelijk bent en wat jij komt doen op deze aarde. 

Het gaat over de uitleg van de levensboom. Deze bestaat uit 11 ballen en 32 paden. Deze 11 ballen heten sefirot en zijn als het ware de zielenhuizen van waar wij vandaan komen. Je kunt bij de levensboom denken aan een fontein, het zuiverste licht komt van boven naar beneden en vult elke cirkel met licht. De aartsengelen onder in de boom hebben dus een lager frequentie dan boven in en daar kunnen we dan dus makkelijker contact mee maken.

Je loopt de levensboom van 11 naar 1 en loopt dit leven 32 paden. Je komt uit 1 Sefira en kiest een tweede om van te leren. Wanneer duidelijk is geworden vanuit welke Sefira jij je leven leeft wordt het leven en stuk makkelijker voor je!

Je boekt je reis bij het zielenregister van Raziel en jouw ziel blijft zelf altijd thuis. Het lagere deel incarneert en wordt vorm en gaat naar Sandalfon en kiest daar uit 7 deuren de tweede Sefira om hier op aarde van te leren.

Laten we ze allemaal langslopen, te beginnen bij nummer 11

 1. AARDE: SANDALFON – VERTROUWEN 1ste chakra – Ik ben
 1. MAAN: – MOGELIJKHEDEN 6de chakra – Ik ben vrede
 1. MERCURIUS: RAPHAEL – HELING 7de chakra – Ik ben heel
 1. VENUS: HANIEL – LIEFDE 4de chakra – Ik ben liefde
 1. ZON: MICHAEL – KRACHT 2de chakra – Ik ben vrijheid
 1. MARS: KHAMAEL – BESCHERMING 3de chakra – Ik ben kracht

5.JUPITER: TZADKIEL – OVERVLOED 5de chakra – Ik ben overvloed

 1. SATURNUS: TZAPHQIEL – RECHTVAARDIGHEID 6de chakra – Ik ben wijsheid
 1. ZODIAC en PLUTO: RAZIEL – WAARHEID 7de chakra – Ik ben magie

1.UNIVERSUM: METATRON – VERBINDING Het pad van de levensboom, de spirituele reis, begint bij:

De Aarde met de kracht van leven en vertrouwen. De Maan met de kracht van de reflectie en de overgave. Mercurius met de kracht van de heling en verbinding. Venus met de kracht van onvoorwaardelijke liefde en verlangen. De Zon met de kracht van schoonheid en uitstraling. Mars met de kracht van moed en bescherming. Jupiter met de kracht van mededogen. Saturnus met de kracht van begrip en zuiverheid. De Zodiac met haar krachtige meesterschap. Uranus met de kracht van magische wonderen. En als laatste wacht de kracht van verbinding en eenheid van al deze codes in een bundeling van licht