Kristal Healing

Toen ik in 2000 startte met mijn praktijk heb ik mijzelf een prachtige Amethist cadeau gegeven. Ik gebruikte toen wel zelf regelmatig kristallen en verzamelde Piramides van kristal en edelsteen.

Pas in 2011 tijdens mijn reis naar Egypte werd ik me meer bewust van de prachtige helende kracht van kristallen! Ik heb daar prachtige kristallen uit de tijd van Lemurie gekocht en ben daarmee gaan werken. Ook uit Peru komen prachtige kristallen met een hele diepe helende werking. En natuurlijk heb ik uit Bosnie ook een paar hele krachtige kristallen en een steen uit de Piramide meegenomen.

Kristallen zijn niet allen mooi om te zien maar hebben ook een helende werking op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Inmiddels heb ik heel veel verschillende prachtige kristallen en edelstenen en maak daar graag gebruik van tijdens de sessies die ik geef. De energie en de kracht van kristallen is zo bijzonder mooi en zo’n toegevoegde waarde tijdens de behandelingen dat ik niet meer zonder kan en wil.

 Voor meer informatie over de werking van kristallen, zie: www.lichtpuntjekristallen.nl

Daarnaast gebruik ik tijdens de sessies ook de prachtige etherische olien van Do Terra