Quantum Chakra Healing

Jullie weten vast wel iets of veel over de werking en betekenis van de chakra’s. Weten jullie ook dat de chakra’s een relatie hebben met de ontwikkeling van ons leven? Zo wordt de basis van ons onderste chakra gelegd in de eerste 10 jaar van ons leven. Hoe veilig en geborgen zijn de eerste 10 jaar van jouw leven geweest? Hoe veilig was het om op te groeien en dit chakra te ontwikkelen. Wat betekenen de andere chakra’s in de ontwikkeling van jouw leven? Hier gaan we in de magische workshop verder op in.

Ook is er een verband tussen onze chakra’s, met name chakra 5 en Aartsengel Tzadkiel, en het manifesteren van ons verlangen en onze gave.

Chakra’s houden ook verband met ons eten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Wij worden geboren met een voorkeurs chakra. Wat is die van jou? Hoe dat werkt leren we je graag tijdens onze workshop.

Ook zal een Quantum Tijdlijn Jump die dag niet ontbreken en gaan we contact maken met onze quantum zelf om zo de beste versie van ons zelf te leven. Wie wil dat nu niet?

In de middag gaan we een quatum chakra healing op elkaar uitvoeren. Om zo onze chakra’s nog meer in balans te brengen.

De bijdrage van jou is € 144,- voor deze magische dag. De prijs is inclusief koffie, thee en diverse versnaperingen gedurende de dag. Lunch is niet inbegrepen en dient zelf meegenomen te worden.

Je krijgt een uitgebreid manual met alle info van de dag en een geluidsopname zodat je alles op je gemak thuis nog na kunt luisteren.