Piramide Healing

De praktijk de Piramide is ontstaan vanuit een diepe afstemming met wie ik werkelijk ben. Dit ‘overkwam’ mij tijdens een hele mooie training die ik in 2000 volgde. De Godin ISIS en TOTH verschenen voor mij met het verzoek een praktijk te starten met de naam DE PIRAMIDE.

Ik ben mij natuurlijk toen direct gaan verdiepen in Piramides en kreeg een prachtig boek op mijn pad van Paul Liekens: Piramide-energieën in de praktijk. Heb bij hem een zelf bouw pakket gekocht en heel veel (kristallen) Piramides verzameld in de loop van mijn leven. Het experimenteren met de helende krachten van de Piramides was beginnen.

De enorme helende kracht van Piramides heeft mij altijd bezig gehouden en ik heb diverse reizen gemaakt naar (fysieke en niet fysieke) Piramides. Het is prachtig om te zien hoe de synchroniciteit je dan helpt. Ik kwam in contact met iemand die een visioen kreeg over de Piramides in Egypte om daar bijzondere codes te activeren. In totaal gaven zeven mensen gehoor aan deze roep en vertrokken we begin november 2011 voor tien dagen naar Egypte.

De Godin Isis heeft ons tijdens onze meditaties gevraagd, de codes neer te zetten in de tempel van Saqqara op 11- 11- 11 om 11:11 op de 11de trede van de trap.

Eenmaal in Egypte aan gekomen werd de reis naar de Saqqara Piramide er één met veel (politie) blokkades. Daar aangekomen herkende ik de plek en kon ik de groep  direct naar de 11 treden leiden zodat we keurig op tijd bij de trap aan kwamen waar we onze codes diende te activeren in het veld. De herkenning van dat gebied was al een hele bijzondere ervaring. Tegenover ons stond op dat moment een enorme grote groep mensen uit Engeland om op hun eigen wijze aan hun eigen roep te voldoen. Tijdens deze lichtactivatie kwam er een enorme licht explosie los in het veld. Na een voldaan gevoel en open hart zijn we als één grote groep samengekomen. We wisselden uit aan informatie en tot onze grote verbazing stonden we daar met nagenoeg dezelfde codes uitgetekend, die we daar mochten plaatsen en werden we samen één. We zijn direct afgereisd naar Caïro om de rest van de codes, die we naderhand nog door hadden gekregen te activeren bij de grote piramides en de Sfinx. Die hele reis was één feest van herkenning en hele bijzondere ervaringen.

In Egypte is de energie veelal mannelijk en ik werd geroepen om evenwicht te brengen en naar Peru & Bolivia af te reizen. Daar is de energie vooral vrouwelijk. Samen met een vriendin heb ik een magische reis mogen ervaren door beide landen met als hoogtepunt niet de Machu Picchu maar de energetische verbinding met de kristallen Piramide stad onder het Titicaca meer. Dat was echt bizar zo mooi en zuiver de energie van de dat meer aanvoelde.

Daarna ‘riepen’ de Piramides van Bosnië mij en ben ik in 2016 naar Visoko afgereisd en heb daar een geweldige tijd gehad in de Piramides en ook in Bosnië. Daar zijn namelijk nog veel meer krachtplekken.

Piramide Healing

Je kunt natuurlijk afreizen naar Egypte of naar Bosnië of naar andere Piramides in de wereld maar het kan makkelijker. Een schaalmodel in mijn praktijk of waar dan ook werkt ook.

Ik heb zelf geëxperimenteerd met de meest uiteenlopende zaken. Fruit wat je erin zet droogt hooguit wat uit maar gaat niet schimmelen. Water smaakt beter en helpt tegen acne. Onder je bed kan het ervoor zorgen dat je beter slaapt. Botte scheermesjes die weer scherp worden. Je kunt het zo gek niet bedenken. Allemaal omdat het, het zelfhelende vermogen aanzet. Omdat piramide energie inwerkt