Ervaringen

Het is mijn missie om liefdevol meer bewustzijn en ontwikkeling in de wereld te brengen. Daarom geef ik met veel plezier, enthousiasme en zorg mijn individuele sessies en workshops. Hoe mooi zou het zijn als jouw ervaring een bijdrage voor anderen kan zijn om voor meer bewustwording te kiezen? Hieronder kun je, je ervaring noteren. Heb je zelf ook een onderneming ? Zet dan je website erbij zodat jij ook weer zichtbaar bent en we elkaar kunnen helpen.

Rated 5 out of 5
augustus 14, 2023

Het is echt een aanrader voor iedereen die klachten heeft waarvan de oorzaak zogezegd niet bekent is. Ikzelf weet al best van healing, maar toch is dit anders. Ook kun je anderen helpen om hun leven positief te veranderen. Voor mij is het fantastisch.

Laura Raadtgever
Rated 5 out of 5
juni 29, 2023

Afgelopen week de opleiding Elementair Tenen Lezen gevolgd. Heel intensief, maar wat een leuke dagen waren dat. Margot is een dame vol passie en kan de lesstof op een duidelijke en leuke manier over brengen. Het ws bijna privéles en dat maakte dat er veel meer dan alleen de tenen aan bod kwamen.

Carin
Rated 5 out of 5
juni 28, 2023

Ik heb afgelopen week bij Margot de opleiding Elementair Tenen Lezen gevolgd. Een workshop voetreflexologie, een workshop over manifesteren en de workshop Access Bars had ik al eerder bij haar gevolgd. Margot kan de lesstof op een hele goede manier overbrengen, ze weet heel goed waar ze het over heeft en dan maakt het niet uit over welke workshop je het hebt. Ze is heel enthousiast en dat brengt ze goed over, zo maakt ze je nog enthousiaster dan dat je al was… Les krijgen van Margot is relaxt, gezellig en super leerzaam.

Tineke
Rated 5 out of 5
september 20, 2022

Ik heb een hele mooie dag mogen beleven, ik ben hier heel dankbaar voor. Goed verzorgd, aandacht voor jezelf, goede uitleg en veel geleerd. Amazing wat acces bars doet, heerlijk. Helemaal heerlijk zen naar huis gereden. Bedankt voor deze mooie dag liefs Francoise

Françoise
Rated 5 out of 5
mei 22, 2022

Ik heb met heel veel plezier de cursus tenen lezen gedaan met als docent Margot. Ik vond het fantastisch en heb op een hele prettige manier veel geleerd. Ook inzicht gekregen in mezelf.

Het is echt aanrader.

Jeannet
Rated 5 out of 5
augustus 5, 2021

Al 18 jaar kom ik bij Margot, en heb ik naast mijn eigen groei ook haar reis mogen meemaken.

Waar het in 2003 begon als 1e klant die via de website een afspraak maakte (voor een behandeling voetreflexologie) zou ik haar nu mijn mentor, life coach, spiritual guide en confidante noemen.

Wat een mooi, wijs mens en wat heb ik in de loop der jaren veel fijne behandelingen mogen ontvangen die stuk voor stuk mijn welzijn, geluksgevoel, ontspanning en ontwikkeling hebben bevorderd. Altijd een eclectische sessie precies afgestemd op mij en het moment – de laatste periode heb ik enorm goede ervaring met access bars, ik kom er letterlijk ‘lichter’ uit 💫

Dankbaar!

Namaste🙏🏻

Pam
Rated 5 out of 5
april 25, 2021

Laatst heb ik samen met nog iemand bij Margot de training gevolgd tot acces bars practitioner. Van tevoren wist ik al wel wat een bars behandeling kon doen, dat was de reden dat ik het zelf ook wilde leren. Margot heeft ons met eindeloos enthousiasme de zaterdag begeleid en uitgelegd wat we aan het doen waren. Het was heerlijk om die dag 2 behandelingen te mogen geven en er ook nog 2 te mogen ontvangen plus alle energie en ruimte die er in de dagen erna ontstaat. Daarna een week op het thuisfront kunnen oefenen en ook daar zie ik de beweging en de rust die gecreëerd wordt. Het is een verrijking om dit nu aan iedereen te kunnen geven en te laten ervaren.

Linda Oosterom
Rated 5 out of 5
augustus 11, 2019

Het was een feest der herkenning, niet alleen met Margot maar ook met Access Bars! Ik had de luxe om door omstandigheden privé les te ontvangen. Margot is erg gepassioneerd en geeft dit op een liefdevolle manier door zonder dogmatisch over te komen!

DEZE WORKSHOP IS DE TOEKOMST! Dus go for it =))

Love you Sabine

Sabine Bauer
Rated 5 out of 5
november 5, 2018

Ik heb een hele fijne ervaring met Margot als coach. Ze luistert goed, pakt door en creëert meer bewustzijn op punten waar dat nog niet was. Ze heeft mij persoonlijk enorm geholpen met nieuwe tools aanleren (acces bars) waardoor ik nu beter om kan gaan met situaties in het leven die voorheen een stuk lastiger voor mij waren. Margot bedankt!

Jill
Rated 5 out of 5
oktober 29, 2018

Wat een heerlijke dag zaterdag! Tijdens de workshop ‘Creëer meer’ met Margot en Birkit lekker gelachen en véél oude shit en beperkende overtuigingen losgelaten. En hoe geweldig is het om zoveel persoonlijke aandacht te mogen ontvangen <3

Na afloop voelde ik me als herboren…

Liefs, Laura

www.lauravoogt.nl

Laura Voogt