Ervaringen

Het is mijn passie om meer bewustzijn in de wereld te brengen. Daarom geef ik met veel plezier, enthousiasme en zorg mijn individuele sessies en workshops.Hoe mooi zou het zijn als jouw ervaring een bijdrage voor anderen kan zijn om voor meer bewustwording te kiezen? Hieronder kun je, je ervaring noteren. Heb je zelf ook een onderneming ? Zet dan je website erbij zodat jij ook weer zichtbaar bent en we elkaar kunnen helpen.

augustus 11, 2019

Het was een feest der herkenning, niet alleen met Margot maar ook met Access Bars! Ik had de luxe om door omstandigheden privé les te ontvangen. Margot is erg gepassioneerd en geeft dit op een liefdevolle manier door zonder dogmatisch over te komen! DEZE WORKSHOP IS DE TOEKOMST! Dus go for it =)) Love you Sabine

Sabine Bauer

november 5, 2018

Ik heb een hele fijne ervaring met Margot als coach. Ze luistert goed, pakt door en creëert meer bewustzijn op punten waar dat nog niet was. Ze heeft mij persoonlijk enorm geholpen met nieuwe tools aanleren (acces bars) waardoor ik nu beter om kan gaan met situaties in het leven die voorheen een stuk lastiger voor mij waren. Margot bedankt!

Jill

oktober 29, 2018

Wat een heerlijke dag zaterdag! Tijdens de workshop ‘Creëer meer’ met Margot en Birkit lekker gelachen en véél oude shit en beperkende overtuigingen losgelaten. En hoe geweldig is het om zoveel persoonlijke aandacht te mogen ontvangen <3 Na afloop voelde ik me als herboren… Liefs, Laura www.lauravoogt.nl

Laura Voogt

september 4, 2018

Margot,Wil je bedanken je kwam op het goede moment op mijn pad. Jaren geleden kwam ik voor voetreflex,was toe aan antidepressiva na een paar behandelingen geen antidepressiva ,maar een tevreden mens. Dank je wel. Nu was ik nieuwsgierig wat is en doef het Acces bars ,dacht ga het zelf maar ervaren. En gedaaan. En nou als je weer een positief mens wil zijn en van lachen hou. Maak een afspraak bij Margot.

Jozien Bakker

september 4, 2018

Margot ervaar ik als lief, wijs, vrolijk, creatief en inspirerend. Zij kan als geen ander je met een warm hand helpen ontwikkelen. Omdat ze haarzelf blijft ontwikkelen, biedt ze op brede wijze hulp. Ik ben erg gegroeid dankzij Margot en kijk en naar uit om nog verder door te groeien met zo’n fijne coach.

Linda Merk

Sluit Menu