KRACHTCIRKEL GROEPSHELING

We leven in een uitdagende tijd. Een tijd waarin we dus ook oog in oog  komen te staan met onze eigen innerlijke uitdagingen die om heling vragen.

We kunnen veel voor onszelf betekenen op het vlak van innerlijke groei en heling. Echter samen als  groep kunnen we dieper en sneller ont-wikkelen, ont-dekken en helen. Omdat we gebruik maken van een krachtig intelligent helingsveld van bewustzijn waarin alle frequenties aanwezig zijn: collectief bewustzijn, kracht in combinatie met de helderheid van iedereen.

Het krachtige veld werkt als een ontvangstplek voor de volmaakte levensenergie die door een ieder heen stroomt en vervolgens zijn werk voor ons doet. Puur door ons vanuit het hart te verbinden in energie, door in het nu een gezamenlijke focus te hebben en in ons lichaam aanwezig te zijn.

Deze vorm van Groepsheling wordt omschreven als een intense, krachtige en gefocuste manier van heling wat velen niet eerder ooit zo hebben mogen ervaren. De ervaring leert dat het een behoorlijke intensieve speed heling dag is (6 helingen op 1 dag): in een zeer korte tijd gebeurt er veel op een liefdevolle manier, en wordt er veel in beweging gezet en losgemaakt. De tip is dan ook om thuis na de heling dag, veel te drinken en de dag erna vrij te houden (rust te houden voor eventuele nawerkingen).

Wil je dit ervaren schrijf je dan in voor een proefcirkel en ontvang in 1 dag 6 helingen.

In totaal zijn er per groep (bestaande uit 6 deelnemers en 2 facilitators) 4 bijeenkomsten die kort na elkaar volgen. Met elk een eigen thema gekoppeld aan de belangrijkste levensgebieden waarvoor heling interessant is: ambitie & ontwikkeling, gezondheid, relaties en financiën.

We zullen starten met een geleide meditatie waarna informatie gedeeld zal worden over hoe we de groepsheling met elkaar kunnen realiseren. Daarna zal iedereen aan bod komen voor een persoonlijke heling (45 minuten per persoon).  Aan het einde van de middag, maar ook na elke heling tussendoor,  delen we met elkaar onze ervaringen. De dag zal eindigen in een reflectief stiltemoment.