ENERGETISCHE DRUKPUNTEN

Energetische drukpunten is een methode van waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van punten op het hoofd. De drukpunten omvat 32 punten op je hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook. Door zachte aanraking van deze punten, tijdens een  behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de drukpunten eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer. Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer. Eigenlijk is dit ook wat de de aanraking van de drukpunten doen. Alles wat je niet meer dient wordt verwijderd. Tijdens een drukpunten  behandeling, gaan de energetische banen weer stromen en kunnen blokkades en de daarbij horende vastzittende energie ontladen. Door de energie stroming weer in balans te brengen, krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangt.

De drukpunten geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties en geld.

Wat doen de energetische drukunten:

– Haalt stress weg;

– Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;

– Meer gemak in ieder gebied van je leven;

– Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;

– Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;

– Betere relaties met anderen en jezelf;

– Verbetert je geldsituatie;

– Verbetert je gezondheid

Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?

Wat veel mensen ervaren na een sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter. Daarnaast mag er ook vaak veel veranderen op het gebied van je gedachten en gedrag.

In een Workshop leer je om zelf een sessie te geven. In de 1-daagse training mag je loslaten, ontvangen, ontspannen, energetisch opruimen van blokkades, beperkingen en overtuigingen en kun je vele stappen maken in je ontwikkeling. 
Wees voorbereid op een andere denkwijze waarin je met alle tools die je ontvangt met gemak en plezier alles kunt creëren wat je hartje begeert. Gewoon door heerlijk op een massagebank, met kleding aan, te liggen. Door met een met lichte vingerzetting vingers op verschillende posities op het hoofd te plaatsen mag er veel gebeuren. Het is als het resetten van je harde schijf op je computer maar dan bij je eigen harde schijf. Hoe mooi is dat?

Een 1-daagse opleiding om dit te leren betekent:
2x een drukpunten behandeling geven
2x een drukpunten  behandeling ontvangen
Diverse tools om in je dagelijkse leven toe te passen
Een handleiding en een certificaat 

Er zijn veel voordelen aan het volgen van een workshop. Je mag aan anderen de drukpunten gaan geven, zodat zij ook meer rust en ruimte kunnen gaan ervaren.  Weghalen van dat wat beperkingen in je leven creëert, zonder te weten hoe dit werkt of erin te hoeven geloven. Je ervaart meer gemak met elk aspect van je leven (geldstromen, relaties, gezin, werk) En je brengt meer bewustzijn in de wereld. Hoe mooi is dat?

Het effect van de drukpunten aanraking op de hersenen

Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat een drukpunten sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt.

In onderstaand filmpje is duidelijk zichtbaar dat de hersenen van de persoon voor de drukpunten sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen.

Dr. Jeffrey Fannin is zichtbaar verbaasd over de snelle en accurate werking van de drukpunten methode en heeft het ook zelf aan den lijve ondervonden. Zijn neurowetenschappelijk onderzoek laat zien dat door deze behandeling er een coherente werking van de hersenen ontstaat hetgeen een hoger niveau van bewustzijn toestaat.

Het effect van de drukpunten aanraking op angsten en depressies

Dr Terrie Hoop heeft onderzoek gedaan naar angsten en depressies en het effect van drukpunten hierop. Uit het onderzoek blijkt dat na 1 sessie van 90 minuten de ernst van de angstklachten verminderde met 84,7% gemiddeld en een afname van depressiesymptomen met 82,7% gemiddeld.