WORKSHOP ENERGETISCHE DRUKPUNTEN BEHANDELING

Weet jij dat we ongeveer 80.000 gedachten per dag hebben? En dat 99% van die gedachten gebaseerd is op het verleden? Niet zo vreemd dat we telkens het zelfde leven kopieren! We baseren onze toekomst op het verleden en zijn verbaasd als er niets verandert. Het vraagt doorzettings vermogen om dingen te veranderen in je leven. Met behulp van de energetische drukpunten methode wordt het allemaal veel eenvoudiger.

De energetische drukpunten behandeling is een methode waarbij oude energie en blokkades in je lijf en hoofd worden bevrijd door het licht aanraken van punten op het hoofd. De drukpunten omvatten 32 punten op je hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook. Door zachte aanraking van deze punten, tijdens een  behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de drukpunten eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer. Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer. Eigenlijk is dit ook wat de aanraking van de drukpunten doet. Alles wat je niet meer dient wordt verwijderd. Tijdens een drukpunten  behandeling, gaan de energetische banen weer stromen en kunnen blokkades en de daarbij horende vastzittende energie ontladen. Door de energie stroming weer in balans te brengen, krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen. Zodat je weer meer gaat voelen en dus kunt manifesteren waar je hart naar verlangt. Vanuit die staat gaan we ook onze intentie zetten in het quantum veld en halen we wat er al is met gemak naar het hier en nu.

Wat doet de energetische drukunten behandeling:

– Haalt stress weg;

– Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;

– Meer gemak in ieder gebied van je leven;

– Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;

– Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;

– Betere relaties met anderen en jezelf;

– Verbetert je geldsituatie;

– Verbetert je gezondheid.

Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?

Wat veel mensen ervaren na een sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter. Daarnaast mag er ook vaak veel veranderen op het gebied van je gedachten en gedrag.

In de workshop leer je om zelf een sessie te geven. In de 1-daagse training mag je loslaten, ontvangen, ontspannen, energetisch opruimen van blokkades, beperkingen en overtuigingen en kun je vele stappen maken in je ontwikkeling. 
Wees voorbereid op een andere denkwijze waarin je, naast de sessies, met alle tools die je ontvangt met gemak en plezier alles kunt creëren wat je hartje begeert. Gewoon door heerlijk op een massagebank, met kleding aan, te liggen. Door met een met lichte vingerzetting vingers op verschillende posities op het hoofd te plaatsen mag er veel gebeuren. Het is als het resetten van je harde schijf op je computer maar dan bij je eigen harde schijf. Hoe mooi is dat?

Een 1-daagse workshop om dit te leren betekent:
2x een drukpunten behandeling geven
2x een drukpunten  behandeling ontvangen
Diverse tools om in je dagelijkse leven toe te passen
Een handleiding en een certificaat 

Er zijn veel voordelen aan het volgen van een workshop. Je mag aan anderen de drukpunten behandeling gaan geven, zodat zij ook meer rust en ruimte kunnen gaan ervaren. Weghalen van dat wat beperkingen in je leven creëert, zonder te weten hoe dit werkt of erin te hoeven geloven. Je ervaart meer gemak met elk aspect van je leven (geldstromen, relaties, gezin, werk) En je brengt meer bewustzijn in de wereld. Hoe mooi is dat?

Het effect van de drukpunten aanraking op de hersenen

Er is inmiddels veel wetenschappelijk onderzoek verricht door onder andere Dr Jeffrey Fannin en Dr Joe Dispenza

Dr. Jeffrey Fannin is  verbaasd over de snelle en accurate werking van de drukpunten methode en heeft het ook zelf aan den lijve ondervonden. Zijn neurowetenschappelijk onderzoek laat zien dat door deze behandeling er een coherente werking van de hersenen ontstaat hetgeen een hoger niveau van bewustzijn toestaat.

Ook Dr Joe Dispenza doet erg veel onderzoek naar het brein en de coherente staat van de hersenen. Tijdens een drukpunten behandeling brengen we het brein heel snel naar alpha of zelfs theta

Er is van deze heren erg veel te vinden op you tube. In onderstaande flim op you tube geven zij een mooi beeld van het effect van een betha alpha en theta brein en het effect hiervanop de hersenen. Dit is wat wij tijdens een energetische drukpunten behandeling doen. Dit filmpje is al van 9 jaar geleden. Er zijn ook recente mooie meditaties van Dr Joe Dispenza die ik erg kan aanraden.

Het effect van een ochtend meditatie op de hersenen is enorm

Dr Joe Dispenza heeft diverse meditaties op you tube staan. Het is aan te raden om iedere dag te starten met een meditatie om zo jouw hersenen in een coherente staat te brengen en jouw intentie te zetten voor een nieuw en ander leven!