Lichtactivaties Piramide en Ankhen

Samen met Patricia geef ik bijzondere Piramides en Ankh Lichtactivaties. Patricia en ik hebben elkaar ontmoet op de magische Egypte reis en bij haar is de fascinatie voor Ankhen uitgegroeid tot het verzamelen van Ankhen en zelf maken van prachtige houten Ankhen. De helende kracht daarvan is magisch.

De Ankh is een bio geometrische vorm die voor een volledig balans tussen het mannelijke en vrouwelijke aspect staat, wat ervoor zorgt dat , net als bij de Piramide, ons zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Om vanuit deze kracht vanuit onze innerlijke kern te kunnen gaan staan in wie wij werkelijk zijn.

Door Anken en Piramides in een ruimte op te stellen en dan gebruik te maken van de heilige geometrie ontstaan er ware licht activaties die moeder Aarde, het Universum en de deelnemers helen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Vanuit meditatieve afstemming begon Patricia te ontdekken dat zij met de Ankhen cirkelvormige patronen kon gaan neerleggen in combinatie met kristallen, wat een enorme resonantie teweegbracht. Door dit te combineren met klank, werden er enorme lichtportalen geactiveerd en zo op deze wijze meer doorgangen te creƫren vanuit het licht. Dit hebben we gecombineerd met de enorme helende krachten van de Piramides

Op deze manier openen wij vortexen om zo een steeds groter krachtveld op te bouwen op zoveel mogelijke plaatsen.

Ons doel is om de Piramide en de Ankh een dieper begrip te geven, door aan te geven hoe wij hiermee te werk gaan. Deze op een krachtige manier inzetten om hiermee vervolgens licht activaties in te zetten met weer als doel het licht en de liefdeskracht vanuit de Bron hiermee uit te kunnen zenden, waar dat nodig is.