Life Coaching

Volgens de Dikke van Dale is coaching: als coach begeleiden.

Dit is precies wat ik doe. Jou als mens begeleiden en inzichten aanreiken over patronen in je leven (life).

We leven in een roerige tijd. De trillingsfrequentie van de aarde is aan het veranderen. Of je het nu wilt of niet, we doen er allemaal aan mee. We leven in een tijd waarin we steeds meer uitgedaagd worden om vanuit ons hart te leven. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. We zijn zo gewend om vanuit ons “hoofd” te leven en onze keuzes te baseren op wat we denken in plaats van waar te nemen.

De langste weg die we in het leven gaan is slechts 30 centimeter lang: de weg van het hoofd naar het hart!

Wellicht heb jij ook moeite de juiste weg naar je hart te vinden. Dan is een coaching gesprek echt iets voor jou. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in:

Wie ben ik: je persoonlijke eigenschappen en kernwaarden

Wat wil ik: je hartenwens, je missie, je motivatie

Wat kan ik: je talenten

Het gaat erom om inzicht te krijgen in je talenten en deze zoveel mogelijk te ontplooien. Dan kom je het dichtst bij je hartenwens. Life coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei en vooral om je missie te ontdekken en die te gaan leven. Heb je zicht op je missie dan word je een soort magneet voor mensen en situaties die bijdragen aan jou en jouw ontwikkeling!

Life coaching is er voor particulieren maar ook voor organisaties. Voor iedereen die professioneel werkt aan een betere samenwerking en communicatie en die weer vanuit zijn hart wil leven en werken.

In organisaties komt het steeds vaker voor dat medewerkers thuis zitten met diverse klachten. Of nog wel aan het werk zijn maar niet optimaal kunnen functioneren door bijvoorbeeld stress door een ophanden zijnde reorganisatie, of andere redenen. Als werkgever kun je medewerkers een coaching gesprek aanbieden met de nodige tips en informatie om weer beter te functioneren. Gezonde en tevreden medewerkers maken het verschil in een organisatie!

KATA COACHING: 
Kata coaching is de coachingsmethode van leanmanagement. De filosofie van Kata coaching is stap voor stap verder te komen door je organisatie, de medewerkers en jezelf continu te verbeteren. Stapje voor stapje richting je doel, je stip op de horizon. Om dit te bereiken maakt Kata coaching gebruik van drie routines: de 5 vragen, de 5 stappen en de kata storeyline. Een prachtige methode om jezelf en anderen continu te ontwikkelen en zo je LIFE PURPOSE, je WHY te bereiken!
Voor organisatie een prachtige methode om HARD met HART te verbinden.
Certificaat met NOBCO European Quality Award

Dagenergie