Quantum Hypnose Coaching

Hoe leef jij de beste versie van jezelf? Waar is die allerbeste versie van jezelf dan? Heel eenvoudig: De allerbeste versie van jezelf bestaat al!

Het wordt al geleefd in een paralelle tijdslijn?

Hoe dat zit wordt duidelijk als we meer weten over de quantum fysica.

Binnen de wetenschap van de quantum fysica is er een stroming die met de gegevens van de quantum wetten een verklaring is gaan zoeken voor paranormale verschijnselen en al eeuwenlang bekende spirituele wetten. En hoewel veel wetenschappers er niks van willen weten blijken de nieuw ontdekte wetten in de quantum wereld de wetten uit de spirituele wereld te bevestigen zodat we nu ook een wetenschappelijke ondersteuning krijgen voor de spirituele wereld om ons heen. We krijgen nu nog meer inzicht wat ook past in de tijd waarin we leven van spiritueel ontwaken. Ten diepste is dan alles wat we waarnemen gewoon een vastere vorm van energie. Een soort gestolde energie. Een ander vreemd verschijnsel is dat deze kleinste deeltjes beïnvloed worden door de waarnemer en dus nooit objectief waargenomen kunnen worden. Vandaar dat het voor veel wetenschappers niet bestaat! Het bestaat echter wel alleen anders. Einstein heeft het altijd al geweten!

Quantum Wetenschap opent een deur die nooit meer dicht kan. Volgens de Quantum Wetenschap is er niet één tijdslijn, maar zijn er een oneindig aantal parallelle tijdslijnen. Daar leiden andere versies van jou, die noemen we je Quantum Zelf, variaties van jouw leven. Variaties waarin je andere vaardigheden hebt ontwikkeld, succesvoller bent, gelukkiger of financieel onafhankelijk

Dit betekent dat alles energie is en alles er al is alleen in een andere vorm!

Gaan we op reis naar ons Hogere zelf, de engelen, de gidsen dan kunnen we door reizen naar ons quantum zelf. In ons Hogere zelf bevindt zich onze blauwdruk en ons quantum zelf is meer degene die we leven of willen leven.

Dus als we naar boven gaan en ons verbinden met ons Hogere Zelf en vervolgens gaan we naar de Bron, Source, Het Al, de Centrale zon, of hoe jij dit wilt benoemen, dan zijn we ook in contact met het quantum veld en kunnen we eenvoudig contact maken met ons quantum zelf.

In het quantum veld bevinden zich namelijk heel veel  levens, het verleden, heden en toekomst en daar kunnen wij via onze quantum zelf contact mee maken en zelf downloaden.  Je kunt door contact te maken met je quantum zelf makkelijk toegang krijgen tot die levens. En daar bijvoorbeeld naar de tijdlijn gaan van het leven waar je volledig jouw missie leeft, waar je gelukkig, succesvol, rijk etcetera bent. Vul het zelf maar in. Waar ligt jouw verlangen? 

Met Quantum Hypnose kun je met de beste en krachtigste versie van jezelf in contact komen die alle uitdagingen in je leven al overwonnen heeft en jou kan helpen of kwaliteiten kan geven. Je gaat met een intentie in een diepe ontspanning, trance oftewel hypnose. Je Hogere Zelf of Quantum Zelf laat je scènes zien met een boodschap of kan via jouw stem praten en je vragen beantwoorden.

Daarnaast coach ik ook graag mijn clieneten via de Kata methode.

KATA COACHING: 
Kata coaching is de coachingsmethode van leanmanagement. De filosofie van Kata coaching is stap voor stap verder te komen door je organisatie, de medewerkers en jezelf continu te verbeteren. Stapje voor stapje richting je doel, je stip op de horizon. Om dit te bereiken maakt Kata coaching gebruik van drie routines: de 5 vragen, de 5 stappen en de kata storeyline. Een prachtige methode om jezelf en anderen continu te ontwikkelen en zo je LIFE PURPOSE, je WHY te bereiken!
Voor organisatie een prachtige methode om HARD met HART te verbinden.
Certificaat met NOBCO European Quality Award