Energetische Facelift

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness® waarmee vastgezette energieën die te maken hebben met veroudering verdwijnen. Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huid.

Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die wij hebben aangenomen als waarheid vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. De Energetische Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is.

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Het is als het ware een hele bodylift!

 

Een Energetische Facelift zorgt voor:

Het verjongen en revitaliseren de cellen van binnenuit,
Het ontdoen van de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels en lijntjes,
Het bewerkstelligen van een algehele lichaamslift,
Het verjongen van de huid,
Het genezen en vervagen van littekens.
De Energetische Facelift is een mooie aanvulling voor schoonheidsspecialisten, massagetherapeuten, wellness therapeuten, huidspecialisten, artsen of gewoon voor jou, omdat je dit graag wilt delen met anderen.
Hoe zou het zijn om dit proces te leren met vrienden/vriendinnen en regelmatig uit te wisselen met elkaar? Wat voor effect zou dat hebben op jouw lichaam?
De workshop Energetische Facelift duurt 1 dag en daarna kun je dit proces direct toepassen op vrienden, vriendinnen, familie en in je praktijk.